FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Cégünkről
There are no translations available.

A Brain Trust Gazdasági Tanácsadó Kft. 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy egyesítse a hazai gazdasági élet régi, meghatározó szereplőit a kis- és középvállalati szektorból és ezáltal egy széles spektrumú gazdasági szolgáltató és tanácsadó társaságot hívjunk életre. A közvetlen alapítók mellett folyamatosan vonunk be kötelékünkbe neves szakembereket és bővítjük tevékenységünk célközegét.

A Brain Trust központjában a gazdaság áll, elsődlegesen ügyfeleink részére könyvviteli, könyvelési és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk. Alapelvünk, hogy az informatika alkalmazásával optimalizálható a legkisebb vállalkozások könyvelése is, mellyel a kedvező ár mellett a számviteli szabályok betartása is garantálható. Könyvviteli szolgáltatásunkhoz felelősségbiztosítással vállalunk garanciát teljesítményünkre.

Tanácsadóink kompetenciája között megtalálható a gazdasági jog, a nemzetközi vállalati és adózási ügyek, a cégalapítás, cégeljárás és céginformációk elemzése, valamint a különböző gazdasági elemzések, üzleti tervek létrehozása és auditálása. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az Európai Uniós pályázatok, valamint a banki hitelfelvételek előkészítésében is.

A 2009. évtől honlapunkon publikációkat és elemzéseket is folyamatosan közzéteszünk, mellyel segíteni szeretnénk a vállalatok tájékozódását, és naprakész megoldásokkal és javaslatokkal kívánjuk támogatni a gazdasági szereplők döntéseit.

Az amerikai Weinbach Corporation-nel kötött megállapodás alapján a 2010. évtől új üzletággal bővítettük portfoliónkat, így lehetőséget nyújtunk ügyfeleinknek amerikai részvénytársaságok alapítására, valamint az azzal kapcsolatos ügyintézésre, adótervezésre és piaci expanzióra az Amerikai Egyesült Államok Nevada államában.