FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Magyar cégalapítás, átszervezés
Komplex cégalapítás és szervezés
PDF Print E-mail
There are no translations available.

Komplex cégalapítási és szervezési szolgáltatásunkat olyan magánszemélyek, csoportok vagy leányvállalatot alapító társaságok részére dolgoztuk ki, akik rendelkeznek egy társaság megalapításához szükséges tőkével, azonban nem szeretnének az alapítás és az alapvető feladatok egyikével sem erőforrásokat pazarolni, hanem "kulcsra készen" kívánják átvenni a társaságot azok után, hogy egy professzionális menedzsment előkészítette azt.

 
Külföldi képviseletek létrehozása
PDF Print E-mail
There are no translations available.

A gazdasági válság okozta belső fogyasztási csökkenés, valamint általánosan a fenntartható fejlődés érdekében végzett piaci expanziók legfontosabb eleme a termékek és szolgáltatások kiterjesztési az országhatárokon kívülre is. Ehhez nyújtunk segítséget külföldi képviseletek és leányvállalatok létrehozásában és a terjeszkedéshez szükséges kalkulációk és üzleti tervek összeállításában.

 
Informatikai értékesítés és ügyviteli támogatás (CRM/ERP)
PDF Print E-mail
There are no translations available.

A globalizáció és automatizáció korában elengedhetetlen a megfelelő informatikai támogatás alkalmazása. Természetesen minden informatikával támogatott folyamat fontos lehet, de a vállalat egészére gyakorolt hatása különösen az értékesítési és visszajelzési rendszernek (CRM - Customer Relationship Management), valamint a vállalatirányítási rendszernek (ERP - Enterprise Resource Planning) jelentős.

 
Válság menedzsment
PDF Print E-mail
There are no translations available.

A válság menedzsment egy olyan speciális szakterület, mely a világ számos mára nagyvállalattá fejlődött társaságát mentette meg a csődtől. Lényege, hogy bizonyos esetekben a tulajdonosok és menedzserek a saját személyes érintettségük miatt nem képesek egy-egy komoly mélypont esetén megtalálni a megfelelő megoldást a vállalat túléléséhez, vagy egyszerűen csak félnek a drasztikus lépések mégtételéhez. Ilyen esetben segít a válság menedzser csapat, akik egy meghatározott időtartamra "átveszik" a vállalat irányítását, céljuk "csupán" a társaság megmentése és a profit helyreállítása.

Mikor van szükség válság menedzserre?

  • A társaság huzamosabb ideje nem termel profitot, és a menedzsment ezt nem képes kezelni
  • A vállalat likviditása olyan mértékben leromlott, hogy napi cash-flow gondok keletkeznek
  • A cégvezetés nem képes megfelelő a tulajdonosok által támasztott elvásároknak
  • Olyan vis-major külső hatások esetén, melyek a céget felkészületlenül érték és amely komoly veszteségekkel fenyeget